Specialist jaren 30 woningen

U wilt uw jaren 30 woning verkopen. Voor het beste rendement kiest u het beste voor een échte liefhebber met kennis van zaken. Karakter Makelaars verzorgt het hele traject vanaf de kennismaking, tot en met de juridische overdracht bij de notaris.

Onze werkwijze

1 Kennismaking


2 Prijsbepaling


3 Verkoop klaar maken


4 Bezichtiging en onderhandeling


STAP 1


Kennismaking

De eerste indruk is een daalder waard. Karakter Makelaars neemt de tijd om goed te luisteren naar uw wensen en ideeën, u en uw jaren 30 woning staan centraal.

Naast de kennismaking gaat Karakter Makelaars uw woning zorgvuldig inspecteren. Wij inventariseren alle sterke kanten en communiceren eerlijk over de eventuele verbeterpunten van uw jaren 30 woning. Op grond van een grondige inventarisatie gaan wij een vraagprijs dan wel opbrengstbedrag vaststellen.


STAP 2


Prijsbepaling

In een vervolgafspraak presenteren wij onze prijsbepaling. Door onze uitgebreide en specialistische kennis over jaren 30 architectuur weten wij exact aan te geven wat origineel is aan uw jaren 30 woning en wat niet. Waar liggen kansen en wat maakt uw woning zo onderscheidend? Vanzelfsprekend nemen we voor de juiste prijsbepaling ook de marktontwikkelingen, het bestemmingsplan en de ligging van de woning binnen de woonplaats en/of wijk mee. Dit leidt tot een doordachte waardebepaling en is de basis van de verkoopstrategie. Vanuit specifieke kopersgroepen bepalen we de juiste benadering, op social media, Funda, en ook offline kanalen.


STAP 3


Verkoop klaar maken

U heeft besloten om uw woning te verkopen via Karakter Makelaars. Wij onderscheiden ons nadrukkelijk omdat we een verkoopaanpak op maat maken voor uw jaren 30 woning. Wij geven inhoudelijke suggesties voor een optimale presentatie van uw woning. Om potentiele kopers een nog beter beeld te geven van de mogelijkheden van uw woning kunnen wij ook aantrekkelijke 3D visualisaties van uw jaren 30 woning maken. Zeker bij moeilijk verkoopbare woningen een aanrader.


STAP 4


Bezichtiging en onderhandeling

Voor veel verkopers een spannend moment. Hoe wordt de presentatie ontvangen door potentiële kopers en hoe reageren de eerste kijkers? Net als het zorgvuldig begeleiden van de verkopende partij heeft Karakter makelaars veel aandacht voor de potentiele koper. Van kopers krijgen we vaak achteraf het compliment dat bezichtigingen zijn beleefd als deskundig en enthousiast.

Op een bepaald moment zal er een bieding op uw woning komen. Op dat moment bepalen wij samen met u, of wij in onderhandeling gaan of de bieding afwijzen. Het is voor Karakter Makelaars vanzelfsprekend dat wij in nauwgezet overleg het onderhandelingsproces tot aan het afsluiten van de overeenkomst samen doorlopen.


Bekijk promotie materiaal


Moeilijk verkoopbare woning?


  • In ons plan van aanpak geven we inhoudelijke suggesties die hout snijden
  • Slim interieuradvies om uw woning nog aantrekkelijke te presenteren voor de kopers
  • Met offertes onderbouwde 3D visualisaties die de kopers inzicht geven in de mogelijkheden van de woning

Download e-book

Zullen we doorpraten?

Wat is mijn huis waard?

Bel direct voor een
vrijblijvende afspraak

(0342) 745790