Thorbeckelaan 22

3771 EG Barneveld

Omschrijving

Aan de Thorbeckelaan in Barneveld komt binnenkort in verkoop ‘Villa Thorbecke’. Een luxe villa met maar liefst zeven appartementen vanaf circa 120 m2 t/m 210 m2. Villa Thorbecke is een exclusief project waarin luxe en kleinschaligheid bij elkaar komen.

De villa heeft een klassieke en hoogwaardige uitstraling en zal met aandacht voor details en kwaliteit verder worden ontworpen. Om dit ontwerp zo goed mogelijk verder vorm te geven willen we graag uw inbreng meenemen. Daarnaast vinden we het belangrijk om te weten wat uw specifieke woonwensen zijn.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte worden gehouden, schrijf u dan in! U bent ook van harte welkom om op ons kantoor de nieuwste schetsen te bekijken.

Plattegrond

Binnenkort meer informatie!

Kenmerken

7 exclusieve appartementen van circa 120m2 tot 210m2!

Het plan is volop in ontwikkeling. Bent u geïnteresseerd? Meld u aan op www.villathorbecke.nl en geef uw woonwensen door.

Kaart & buurt

Wonen aan de Thorbeckelaan!

Villa Thorbecke is gelegen op de hoek van de statige Thorbeckelaan en de Groen van Prinstererlaan, op loopafstand van het gezellige centrum van Barneveld. Een fantastische locatie met diverse centrumvoorzieningen in de directe omgeving, waaronder een supermarkt (150m) voor al uw dagelijkse boodschappen.

Villa Thorbecke is bovendien zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en het NS treinstation (ca 500m).  Naast het gemak van allerlei voorzieningen in de nabijheid biedt Villa Thorbecke voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Zo staat u binnen enkele minuten al in Het Schaffelaarse Bos met haar prachtige kasteel, oranjerie en oranjerietuin waar u heerlijk kunt wandelen.

 

Brochure

 

Villa Thorbecke is volop in ontwikkeling. Neem contact op voor een afspraak en bekijk de nieuwste schetsen!

0342-745790

Video/3d tour

Binnenkort meer informatie!