Treublaan 1

3771XX Barneveld

€ 578.500,-

woonoppervlakte: 201 m²

Omschrijving

Algemeen

Op een mooie locatie, aan de rand van de wijk Vliegersveld in de staatsliedenbuurt staat deze mooie karakteristieke vrijstaande  villa  op een royale kavel. De architect heeft zich laten inspireren door de jaren-30 architectuur.

Aan de voorkant van het huis heeft u vrij uitzicht op een parkje.  De woning bevindt zich op fietsafstand van het centrum van het dorp en op loopafstand van basis- en voortgezet onderwijs. Aan de overkant is het Oosterbos.

 

Indeling

Begane grond

Entree, hal, meterkast met 8 groepen. Toilet met fonteintje.

Via de hal naar de royale en vooral lichte woonkamer. De woonkamer heeft twee erkers waarvan één aan de voorkant van het huis en één aan de zijkant van de woonkamer. Er zijn openslaande deuren naar de tuin met veel groen en meerdere terrassen.

Schouw met haard (op gas) en een massief eiken parketvloer van het merk Quartier gelegd in visgraatpatroon afgewerkt met een band en donkere bies wat de vloer een exclusieve uitstraling geeft. Naast de woonkamer via dubbele deuren komt u in de luxe woonkeuken. In de keuken is een hoogwaardige Lodder keuken geïnstalleerd. Er is een gaskookplaat met 5 gietijzeren branders inclusief wok brander, hete luchtoven, koel/vries kast en afwasmachine.

Naast  de keuken is een berging en de sauna.  Aan de andere kant van de keuken is de praktische bijkeuken met keukenblok, kookplaat, en de opstelling voor een extra koelkast en een wasmachine en droger.

Via de bijkeuken komt u in de fraaie en zonnige tuin gelegen op het oosten met meerdere terrassen.

 

Eerste verdieping

Via de hal met trapopgang komt u op de overloop.

Aan de overloop grenzen drie royale slaapkamers waarvan een met een exclusieve ingebouwde kastenwand.

De badkamer is ca. vijf jaar geleden gerenoveerd. Er is een inloop douche met glazen douchewand, royaal hoekbad en hangend toilet. Wanden en vloer zijn afgewerkt in zwart/wit tegelwerk gecombineerd met wit sanitair wat het geheel een exclusieve uitstraling geeft.

 

Tweede verdieping

Via de vaste trap komt u op de zeer grote bergzolder.
Er zijn twee dakramen voor daglicht. Ruimtelijk gezien kunnen hier zo nodig twee extra slaapkamers gerealiseerd worden.

Plattegrond

Kenmerken

Momenteel geen info beschikbaar

Kaart & buurt