Spoorstraat 3

6741 DE Lunteren

€ 1.295.000,-

woonoppervlakte: 465 m²

Omschrijving

Villa ‘ZONNEHOEK’

Deze fantastische grote villa met allure is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 1.390 m2 in het dorp Lunteren, op loopafstand van het centrum, het station en het Luntersche Buurtbos.

Indeling ‘multifunctioneel en flexibel’.

Deze villa kan worden gebruikt als één ruime woning, maar is ook geschikt als ruime kantoorlocatie met woning of worden verdeeld in tot wel vijf afzonderlijke werk- of woonafdelingen, ieder met eigen sanitaire voorzieningen en met een eigen toegang, het is mogelijk het gehele pand te verhuren, u zegt het maar! In de technische installatie zijn verdelingen gemaakt voor het afzonderlijk meten van de kosten voor gas, water en elektriciteit.

De villa bestaat uit een hoofdgebouw, een groot voorterrein, met op de noordzijde van het terrein een eigen parkeervoorziening voor ca 8 auto’s, een garage en een achtertuin en een geschakeld achterhuis. Het hoofdgebouw heeft op de begane grond, op de 1e en 2e etage steeds vier woon- of werkkamers en daarnaast sanitaire ruimtes en meerdere bad- en keukenmogelijkheden, een kelder en een zolder.

Op een tiental autominuten liggen de autosnelwegen A30, A1, A12 en de A50. De verbindingen met het nabij gelegen openbaar vervoer zijn uitstekend. Een halfuursdienst naar Ede en Wageningen en via Amersfoort en Utrecht bent u binnen een uur op Schiphol en Amsterdam-Centraal. Vanuit het huis liggen de winkels en ook de bossen van de Veluwe op loopafstand. Ondanks de ligging in de bebouwde omgeving biedt deze omvangrijke villa een verrassende mate van privacy.

Het achterhuis beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer met keukenvoorziening, badkamer en slaapkamer en op de eerste etage over een werkruimte, overloop en slaapkamer. Het achterhuis heeft een verbinding met het hoofdgebouw.

 

Renovatie

De woning is in de periode 2000-2008 geheel gerenoveerd onder gebruikmaking van duurzame materialen en verkeert aan de binnenzijde en aan de buitenzijde in zeer goede staat. Het dak is vernieuwd en geïsoleerd in 2004. De binnenzijde van het pand is aangepast aan de eisen van deze tijd. Het leidingwerk voor gas, water, elektra en riolering is vervangen, de technische voorzieningen zijn up-to-date. Het binnen- en buitenschilderwerk dateert van 2017.

Energiezuinig

Aan energiebesparing en stookmogelijkheden is extra aandacht besteed. Het hoofdgebouw heeft op drie van de vier etages vloerverwarming. Daarnaast kan desgewenst in meerdere vertrekken een open haard of houtkachel worden gestookt. Het pand heeft het groene energielabel C.

 

Begane grond: de ruime kamers op de begane grond zijn voorzien van mooie hoge plafonds en strak gestuukte wanden, 2 haardpartijen en mooie visgraat hardhouten vloeren met vloerverwarming. Door de vele raampartijen ontstaat een heerlijke lichtinval in de diverse ruimten. Via de verbindingsgang zijn de diverse ruimten bereikbaar inclusief een ruime droge goed beloopbare kelder van ruim 10 m2. De raampartijen zijn voorzien van isolerende beglazing HR++ met geluidsisolerende ventilatieroosters (suskasten).

1e verdieping: de centrale hal geeft toegang tot de begane grond en de diverse verdiepingen van het gebouw. Op de 1e verdieping zijn vier ruimten ingericht als slaapkamers met 2 uiterst moderne sanitaire units. De slaapvertrekken geven toegang tot het op het zuid-westen gelegen grote balkon. De etage is eenvoudig in te richten als 2 appartementen ieder met sanitair, keuken, woon- en slaapkamer of 4 ruime kantooreenheden. De 1e verdieping voorziet in vloerverwarming en isolerende beglazing HR++, eveneens met geluidsisolerende ventilatieroosters.

2e verdieping: de 2e verdieping is volledig ingericht als appartement met alle benodigde voorzieningen. Het appartement beschikt over een royale woonkamer, moderne badkamer met aansluiting voor een wasmachine, 2 slaapkamers en uitzicht op het station en het dorp Lunteren. De keuken beschikt over een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte. Het gehele appartement wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. De woon- en slaapkamers beschikken over sfeervolle details zoals de zichtbare houtconstructie van het dak en een fraaie openhaardvoorziening.

3e verdieping: de derde verdieping is een ruime verwarmde zolderverdieping waar verschillende mogelijkheden voor zijn.

 

Aanvaarding: het object is op korte termijn beschikbaar.

Plattegrond

Momenteel geen info beschikbaar

Kenmerken

Overdracht

Status              : Te koop
Vraagprijs       : € 1.295.000,- k.k.

Bouwvorm

Soort object    : Gezinswoning met multifunctionele extra ruimtes.
Type woning   : Villa, vrijstaand
Bouwjaar         : 1918
Bestemming   : Woonbestemming
Ligging             : Rondom vrij uitzicht met veel groen.
Centraal in Lunteren, dichtbij het centrum, naast NS-station en de A30/A1/A12.

 

Indeling

Aantal kamers:                     16 kamers (waarvan 7 slaapkamers)
Aantal badkamers:               5 badkamers + 1 apart toilet

 

 

 

 

Kaart & buurt

Momenteel geen info beschikbaar

Video/3d tour

Momenteel geen info beschikbaar